extra-img

Kaartjes Sterk Staeltje Solaes


Koop hier je kaartjes!

Over het festival

“We willen het graag uniek houden,” zeggen de mannen van Solaes als ze over het festival praten.

Als de plannen ter sprake komen verschijnt er automatisch een grote lach. Humor is een groot onderdeel van dit unieke festival. “De voorpret is al zo leuk want we barsten van de creatieve ideeën,” laten ze weten. “En dan is de uitdaging groot om er ook iets bijzonders van te maken. Zo is de locatie van het festival al iets unieks dat nog niet eerder vertoond is.

Maar niet alleen de locatie is bijzonder. De mix van muziek, theater en cabaret komt bij het festival zeker tot zijn recht. “We proberen ieder jaar weer met de beste professionele muzikanten te en ook dit jaar hebben we een paar leuke verrassingen in petto,” verklappen ze half. “Niemand verwacht hier de muzikanten. Onder hen zijn er ook die grote top 40 hits scoorden. Het onverwachte is altijd het leukste en zo zal het hele festival verlopen.”

Programma

Over het programma zelf doet de organisatie nog geheimzinnig. “Je moet natuurlijk niet alles meteen naar buiten brengen, dat moet je langzaam opbouwen,” zeggen ze. “We maken in de weken voor het festival geleidelijk wat dingen bekend. Zoals de locatie en het programma.”


Koop hier je kaartjes!

Bekijk hier de foto’s van voorgaande edities!

footer-img