extra-img

Sterk Staeltje Solaes

“We willen het graag uniek houden,” zeggen de mannen van Solaes als ze over het festival praten.

Als de plannen ter sprake komen verschijnt er automatisch een grote lach. Humor is een groot onderdeel van dit unieke festival. “De voorpret is al zo leuk want we barsten van de creatieve ideeën,” laten ze weten. “En dan is de uitdaging groot om er ook iets bijzonders van te maken. Zo is de locatie van het festival al iets unieks dat nog niet eerder vertoond is.

Maar niet alleen de locatie is bijzonder. De mix van muziek, theater en cabaret komt bij het festival zeker tot zijn recht. “We proberen ieder jaar weer met de beste professionele muzikanten te en ook dit jaar hebben we een paar leuke verrassingen in petto,” verklappen ze half. “Niemand verwacht hier de muzikanten. Onder hen zijn er ook die grote top 40 hits scoorden. Het onverwachte is altijd het leukste en zo zal het hele festival verlopen.”

Programma

Over het programma zelf doet de organisatie noggeheimzinnig. “Je moet natuurlijk niet alles meteen naar buiten brengen, dat moet je langzaam opbouwen,” zeggen ze. “We maken in de weken voor het festival geleidelijk wat dingen bekend. Zoals de locatie en het programma.”

Hou de website in de gaten voor meer nieuws omtrent Sterk Staeltje Solaes!

Ontdek de bieren

beerbeerbeerbeerbeer
footer-img

Openingstijden proeflokaal

Vrijdag van 15:00 – 19:00
Zaterdag van 14:00 – 19:00

Meer info

Foto’s door Jaap Reedijk

Solaes brouwerij adres

Oostdijk 36
3245 AS, Sommelsdijk

info@solaes.nl

Website door Wurld