extra-img

Bezoek ons proeflokaal

Toegankelijk en van onbesproken kwaliteit: zo vallen de bieren van brouwerij Solaes te kwalificeren. Lekker voor de minder geoefende bierdrinker, maar ook interessant voor ervaren liefhebbers. Waarbij kwaliteit iets is dat onder de motorkap zit. Het is een noodzakelijke voorwaarde om als brouwerij te kunnen voortbestaan. Niet iets om je op te laten voorstaan.

Naast deze ‘grote’ bieren brengt brouwerij Solaes met regelmaat (seizoens)bieren in kleinere oplage. De afgelopen tijd zijn er een aantal succesvolle collabs gedaan met toonaangevende Nederlandse collega’s zoals VandeStreek en Jopen. De eerste Solaes-bieren leken geïnspireerd op de Amerikaanse craft brewing-cultuur: een wheat ale Zesgemeten of een double IPA Achtgemeten.

De afgelopen tijd heeft Solaes het assortiment uitgebreid. Een aantal van de nieuwe bieren wortelen in de Belgische biercultuur: het blond Klein Verzet en het dubbel Boekanier zijn sprekende voorbeelden. Al deze bieren en nog heel wat meer kunnen worden geproefd in ons proeflokaal.

De locatie

Nieuw Solaes gin

Kaartjes Sterk Staeltje Solaes

De Landelijke winnaar: Solaes!

footer-img

Openingstijden proeflokaal

Vrijdag van 15:00 – 19:00
Zaterdag van 14:00 – 19:00

Meer info

Foto’s door Jaap Reedijk

Solaes brouwerij adres

Oostdijk 36
3245 AS, Sommelsdijk

info@solaes.nl

Website door Not a number